Swine flu.

Yes, jag har talat med sjukvårdsupplysningen och hon rekomenderade precis det jag talade om för henne att jag tänkt. Jag sa jag tänkte ta med mig alcogel och det tyckte hon var en toppenidé. Extremt bra handhygien var hennes rekomendation och inte inhalera andras hostningar. (För jag går så ofta och inhalerar andras hostningar). Alltid hålla för munnen - men det är väl vanligt hyffs?
Hur som helst, bra handhygien och uppsöka läkare så fort influensasymtom visar sig.


För oroliga föräldrar vill jag meddela med den statisk som är idag.
51 har insjuknat i New York med ganska milda symtom om jag förstod det hela rätt , dvs de ligger inte  inför döden. I New York inkluderat med förorter så är det ca 18 miljoner invånare. Alltså 51/18miljoner.

Jag är väldigt hygiensk av mig överlag. Tar gärna inte i handtag på toaletter för jag bara känner hur mycket basciller det är osv. Hm. Nu talar vi ej mer om det. ; )

Linda och jag lovar att vårda oss väl. God hygien och god kondtionsträning. Japp, japp. (Vad nu konditionen har med influensan att göra).


Gjorde skolans engelskatest. Ja, ni förstår själva varför jag behöver åka dit och lära mig! ; )
Får se om Linda kanske gör testet igen så skall de publiceras här också!
Trevlig valborg alla.

WTF!

Har fått ett så långt mail på engelska och ögonen blev trötta efter en mening. De vill ha medicinsk historia? Oh well, det löser sig tänker jag. Skall sätta mig i lugn och ro på jobbet imorgon och noggrant läsa igenom mailet.
Nu är det så nära så det går inte riktigt och ta in. Sitter och funderar på vad jag glömt, troligtvis ingenting. Monica hade tydligen kört hem resväska till Linda klockan sju imorse och även detta är ett tecken på att det är mäkta nära. RESVÄSKA!!! Jag kan snart ta upp min resväska. Pirr, pirr, pirr och en smula panik. Jag kommer nog packa hela min garderob, TUR att Linda skall sova här dagen innan så jag kan halvera min packning eller så orsakar jag bara mer panik för hon kanske kommer på vad hon glömt? Hm.
Min packningslista är redan klar men det känns innerligt som om något saknas men vad? Pass,visa, väska, ja allt är i sin ordning.

Nej, jag längtar så mycket efter att få checka in på hotellet (SOM TYDLIGEN JAG SKA GÖRA - mamma mia!) och bara få andas avgaser i New York city. Det finns nog inga avgaser i världen som är så okej som NYC. Framför allt ser jag fram emot Lindas reaktion, hennes känsla av staden. Tänk om hon känner "eeeeh, jaha? vad det här allt?", då blir jag ledsen och jag kommer ninjakicka hennes rumpa ; ) , fast jag har svårt att tro hon skulle säga något sådant.
Tänk att få strosa på New Yorks gator med sin bättre hälft, vilken fantastisk känsla. Få dela en av livets största drömmar med en av sina absolut närmaste och bästa vän. Jag är glad.


Såhär kan det se ut när vi mitt i natten väntar på flygplan.

RSS 2.0