Malaysian airlines.

Igår bokade vi flygbiljett hos Emin. Han ger otroligt bra service! Han lyckades hitta ett mellanting på våra krav och vi är hur nöjda som helst. Får flyga direkt med ovan nämnt flygbolag och det blir Lindas premiärflygning i jumbo. Inte vidare stor skillnad om ni frågar mig, mer än att de tar luftgroparna bättre. Vi kommer ha varsitt säte med mellanrum och ingen som sitter tätt bredvid än, vilket jag ser fram emot. Space!
När vi kom hem till mig efter att ha gått runt på stan och gjort skofynd med ett glatt pirr i magen så skulle vi göra en ansökan för att få ens kliva ombord på flygplanet i Sverige. Detta är något nytt som de börjar med stenhårt den 12:e januari i år.  Min ansökan blev godkänd och Linda skall göra sin till veckan.

Nu känns det verkligen att det är på riktigt. Hotell och betala skola/boende är det som är kvar, sedan gäller det att spara ihop så mycket fickpengar det bara går. Det är bara tre hela månader kvar, så det är inte långt kvar.
Jag har en liten orosklump i min mage att de skall neka oss att komma in, bara en dum tanke som etsat sig fast i min hjärna men Linda håller på med omvänd psykologi vilket fungerar.



Såhär ser planet ut vi skall åka med.


Middagsprat.

Igår var jag över hos mina föräldrar och mamma lagade en utsökt middag! Kycklingwraps med någon form av kesoblandning och jag skulle tro det är rödlöken som slagit ut min förkylning. När maten låg och guppade i magsäcken började vi tala New York. Natten till söndag kunde jag nämligen inte sova på grund av New York snurrade i tankarna. Jag började fundera på smartaste sättet att ta sig runt, om busskort var den mest ekonomiska alternativet? Kommer vi åka så mycket tunnelbana att det lönar sig? Hur mycket behöver jag egentligen i fickpengar ? 10 000:- ? Räcker det för mat och nöje ? Taxi kommer vi åka varje kväll om vi är ute. Hjärnan var överkokad och detta berättade jag för mami som tillslut avbröt mig och sade "Du har resfeber. Helt normalt!" och tillslut skrattade vi båda två. Jag, resfeber? Den är inte nådig. Igår kväll tog jag fram ett litet block och skulle börja anteckna allt som snurrade runt i mtit huvud för att komma ihåg men då tog det tvärstopp istället. Hopplöst.

Något som tillslut hamnade på min lista var:
- vitaminer
- solskyddsfaktor ( graderna kommer ligga mellan 20 - 35 - varmt!)
- växla in en massa dollar så jag har kontant

Resfeber, minst sagt.

RSS 2.0