FÖR VI HAR BOKAT HOTELL.

Äntligen är det bokat och klart. Vi har en säng de två första nätterna i New York. Känns helt fantastiskt och beslutet var väldigt lätt. Vi fick en prisreducering på 1117:- ca vilket är en hel del pengar.



Blev till och med ett surperior-room som är lite lyxigare än standard. Kommer bli hårt att gå från detta till ett skabbigt litet rum med två hårda 90-sängar, men är man student, så är man! Jihaa!

New York - blogg.

Linda hittade en jättebra blogg som jag skall försöka läsa igenom om lite tips. Har du planer på att åka kan det vara intressant och kika in på den här bloggen.


You and Me and New York.




Att få veta att vi skall skratta tillsammans i en månad varje dag, jag längtar så mycket.
Känns så overkligt att vi snart skall boka hotell och tror paniken tillsammans med
hysteriskt pirr i magen växer för varje dag som går. 1 ½ vecka kvar till hotellbokning,
sedan är allting klart.
Dagarna är räknade, resväskan skall snart värmas upp och champagnen skall flöda!

Vi måste ha nick-names för New York-resan. Jag skall försöka vänja mig vid att bli tilltalad
Charlotte. Försöka går.

Pirr, pirr och en väldans massa pirr i min mage. Bäst av allt, jag får dela det med Dig.

Två månader & några få dagar.

Allt känns bara så overkligt. Nu är det så skrämmande nära! Känns som om jag måste åka och låna min brors resväska snart så jag kan börja packa. Är det normalt och börja tänka på vad man skall ha med sig två månader innan?
Det enda som är kvar att göra är att boka hotell och betala in boende/studier. Sedan är det nog mest och räkna dagar, handla solkräm och bara vara.

Jag är lite lätt nervös för om vi kommer bli insläppta eller inte. Om det är något som är läskigt så är det poliser i NYC och framför allt de som sitter där och korsförhör än när man skall ta sig in i landet. Jag anser att vi ser så söta och oskyldiga ut så de bör inte vara några problem. Nu låter det som om vi har något kriminellt på G här, men det har vi inte.

Idag blir det premiär för min blogg!
Nu skall den bli offentlig för det börjar helt enkelt närma sig avresa.

So long suckers!

RSS 2.0