Tisdag = ny elevdag.

Någonting blev konstigt men vi är 9 tjejer och en kille i klassen. Känns lite tomt men vi skrattar fortfarande. Kom en ny tjej från Brazilien, hon bor supernära oss här på studentboendet. Social och väldigt trevlig. Vi hade mycket grammatik plus grammatikläxa och jag och Linda är två levande ?. Förstår så gott som ingenting. De andra verkar hänga med bra, men problemet är att de kan grundgrammatik på engelska vilket vi inte  kan.
Idag blev det också sovmorgon, hur skönt som helst. Segade oss till tusen.

Nu bör pappa ha anlänt till New York och vi väntar på att han skall ringa. Höra vad han hade i tankarna för morgondagen , annars har jag och Linda planer på Lex ave och ta oss till Steve Madden där vi båda hittat skor. Jag ett par  svarta i lack (ja, ni läste rätt) och Linda ett par superfina svarta i mocka med en form av nitar på.

Finns inte så mycket mer och säga om dagen. Har varit väldigt lugn och solen har äntligen kikat fram och ger oss lite värme. Verkar hålla i veckan ut.

Hoppas ni har det fint, det har vi.

Kommentarer
Postat av: Din E

2009-05-20 @ 10:05:37
Postat av: Din E

vad fint ni verkar ha det!! så underbart!!!

2009-05-20 @ 10:06:01
Postat av: Bella

Vad kul att han kommer och hälsar på..! Ang. att det är svårt och så.. kämpa på! Ni kommer snart in i det!! :D pussssssssar

2009-05-20 @ 14:14:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0